CPO Den Oever

Hollands Kroon - Den Oever
Actueel aanbod

€ 50.000,- tot € 500.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
100 - 2654m2

Over dit project

Heeft u altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen? Dat kán nu in het hartje van Den Oever aan de Zwinstraat. Op het kavel staat nu nog basisschool 'Om de Oost'. Deze school vertrekt medio 2014 naar een andere locatie waarna het kavel vrijkomt voor collectief particulier opdrachtgeverschap. De schets die u hieronder ziet is een artist impression van een fictief initiatief. Aan de afbeelding zijn geen rechten of plichten verbonden. Het geeft u puur in indicatie van de ligging van het kavel en de omtrek ervan. Het kavel is gelegen op het adres Zwinstraat 50. Ziet u zichzelf wonen in het hartje van Den Oever tussen de zogenaamde 'vissershuizen' aan de Zwinstraat? Schrijf u dan nu in. Dan wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom het kavel en wordt u uitgenodigd voor een informatieavond omstreeks december 2013.

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO Den Oever
Koopwoningen
30
Prijs
€ 50.000,- tot € 500.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hollands Kroon.

Aanmelden