Actueel

Nieuws

Start sloop en bouwrijp maken Lokaal nieuws dinsdag 31 augustus 2021

Start sloop en bouwrijp maken

Vanaf week 36 start Schadenberg Infratechniek (www.Schadenberg.nl) met de voorbereidingen voor het slopen van de voormalige school De Zwerm.

Direct gevolgd door de werkzaamheden behorende bij het bouwrijp maken van het terrein voor de realisatie van de nieuwe woningen.  
Aansluitend starten aannemers Kuin b.v. en Toolstra b.v. met de bouwwerkzaamheden.

 

 

Voorbereidingen start sloopwerkzaamheden en bouwrijp maken Lokaal nieuws donderdag 24 juni 2021

Voorbereidingen start sloopwerkzaamheden en bouwrijp maken

Het bestemmingsplan is onherroepelijk, de contracten zijn getekend en de voorbereidingen zijn in volle gang om begin september te kunnen starten met de sloop van de voormalige school “De Zwerm” en het terrein bouwrijp te maken

Het bureau Quattro Expertise heeft opdracht gekregen om hiervoor de belendingen (omliggende panden) en wegen rondom het plangebied op te nemen. Het terrein met opstallen is nu nog eigendom van de gemeente. Voor aanvang van de sloop wordt deze overgedragen. Alles is erop gericht om begin december het terrein bouw gereed te hebben en dan te starten met de realisatie van de verschillende woningen.

Bestemmingsplan van nieuwbouwplan Spreeuwenhof te Winkel is onherroepelijk! Lokaal nieuws dinsdag 22 juni 2021

Bestemmingsplan van nieuwbouwplan Spreeuwenhof te Winkel is onherroepelijk!

Het bestemmingsplan van nieuwbouwplan Spreeuwenhof te Winkel is onherroepelijk!

Voor de 12 twee-onder-één-kapwoningen, 6 vrijstaande woningen en 2 vrije sector kavels die dit prachtige ruim opgezette plan rijk is, waren maar liefst 173 inschrijvingen. Van de 20 woningen/kavels zijn er 18 definitief verkocht en alle koopcontracten zijn door de toekomstige bewoners getekend, 1 woning en 1 kavel zijn momenteel nog onder optie.

Jan Kuin van aannemingsbedrijf Kuin, Arjan Tool van Bouwbedrijf Toolstra en Frank Nannings van USP Vastgoed hebben onlangs de aannemingscontracten ondertekend.

Begin september beginnen de sloopwerkzaamheden van de voormalige school die plaats maakt voor het mooie woningbouwplan. Begin december verwachten de aannemers Kuin en Toolstra te starten met de bouw.

De verkoop van Spreeuwenhof is gestart Lokaal nieuws donderdag 22 april 2021

De verkoop van Spreeuwenhof is gestart

In verband met het Coronavirus houden wij geen verkoopdag. U kunt zich nu digitaal inschrijven via de button “inschrijven”!

Verkoopdocumentatie beschikbaar
De impressies, verkoopprijzen en informatie van de 12 twee-onder-één-kapwoningen, 6 vrijstaande woningen en 2 vrije sector kavels die het plan rijk is, kunt u nu op deze website bekijken. De verkoopbrochure is gereed en kunt u downloaden.

Een eigen account
Is uw interesse gewekt voor één van de duurzame woningen of één van de kavels? Onder de button “inschrijven” kunt u uw gegevens invullen, vervolgens ontvangt u een activatielink via de mail om uw registratie te bevestigen. Hierna is uw account actief.

Inschrijven 
Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u zich tot uiterlijk vrijdag 14 mei aanstaande definitief inschrijven door middel van een digitaal inschrijfformulier.

Alle stappen betreffende het verkoopproces staan op deze website vermeld.

Vragen betreffende het inschrijven en de verkoop
Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met de makelaar.
Zij staan u graag met raad en daad te woord.

Klaver Makelaardij 
Tel. 0226 – 414 008
E-mail: info@klavermakelaardij.nl

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hollands Kroon.

Aanmelden