Dahlia Park - Fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hollands Kroon - Winkel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Dorps wonen
Wonen op de weidegrond tussen Winkel en Niedorp
Aan de rand van Winkel, is het straks echt Noord-Hollands wonen! Op de grens van weilanden, polder, kanaal en dijken worden de mogelijkheden voor toekomstige woningbouw onderzocht. Een nieuw te ontwikkelen woonwijk op de gronden gelegen tussen de Trambaan, Dorpsstraat en Nieuwe Niedorperweg en op loopafstand van alle voorzieningen, aansluitend aan het park de Meet en direct naast de brede school.
Winkel
In de kop van Noord-Holland midden tussen Alkmaar, Schagen en Hoorn, daar vindt u Winkel. Het mooie dorp is gelegen in de gemeente Hollands Kroon en vormt samen met Nieuwe Niedorp een dubbelkern met in totaal ruim 6.500 inwoners. Het dorp is goed bereikbaar en heeft alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Direct naast de toekomstige wijk ligt park de Meet, dat het groene hart tussen Winkel en Nieuwe Niedorp vormt. Inwoners zijn samen met de gemeente actief om het park levendig te houden. Er is zojuist een vlindertuin geopend en inwoners zijn bezig met een hondenspeeltuin. De dorpen beschikken over diverse binnen- en buitenzwembaden. Vanuit jachthaven De Rijd kunt u 's zomers heerlijk varen en in de winter kunt u hier schaatsen. Winkel en Nieuwe Niedorp hebben een actief verenigingsleven, denk hierbij aan onder andere voetbal, handbal en tennis. Jaarlijks vindt de kleurrijkste dag van het jaar plaats: Het Bloemencorso.
Voor meer informatie zie projectwebsite www.wonen-winkel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dahlia Park - Fase 1
Woningen
1 van 41 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hollands Kroon.

Aanmelden